Hoe kun je boeken

Hoe kan je boeken?

Met jouw All-In FreeCityFlight voucher kun je kiezen voor een gratis* retourvlucht naar keuze uit zes bruisende Europese steden; Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Nice of Venetië. 
Heb je al een mooie bestemming in gedachte?

In slechts enkele stappen kun je jouw vliegticket aanvragen, dus pak je koffers alvast maar in!

Nadat je de All-In FreeCityFlight voucher hebt geactiveerd kun je deze gebruiken. Het activeren doe je op deze website. De persoonsgegevens vul je in zoals deze in je paspoort of op je identiteitsbewijs staan vermeld. Ter afsluiting krijg je een activeringscode: vul deze activeringscode direct in op de FreeCityFlight voucher.

Nadat je je FreeCityFlight voucher hebt geactiveerd, ontvang je direct per e-mail een bevestiging van je activatie. Na het overmaken van € 10 voor boekingskosten, ontvang je binnen 10 werkdagen een reserveringsvoucher per e-mail. Hiermee kan je eenvoudig je vliegticket naar jouw gewenste bestemming aanvragen.

2. Stuur je reservering op

Het aanvragen van een vliegticket is de tweede stap. Dit doe je door de uitgeprinte reserveringsvoucher volledig en correct in te vullen en samen met de originele FreeCityFlight voucher per post tijdig op te sturen. VIMAS dient minimaal acht weken voor de gewenste vertrekdata in bezit te zijn van uw volledig ingevulde en ondertekende reserveringsvoucher alsmede de originele FreeCityFlight voucher.

Wil je samen reizen? Stuur dan de twee betreffende vouchers samen in één enveloppe op.
Wil je meer zekerheid dat jouw post onderweg niet door PostNL kwijtraakt of vertraagd wordt, stuur je enveloppe dan aangetekend op. 

VIMAS gaat, na ontvangst van je reserveringsvoucher(s), direct op zoek naar een geschikte vlucht.

Een korte toelichting betreffende de persoonsgegevens:

Om een vlucht te kunnen boeken wordt er in het boekingsproces om persoonlijke gegevens gevraagd. Deze informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor het boeken van een vlucht en om je te kunnen bereiken in geval van een vluchtwijziging of een noodgeval. Tevens zullen al jouw gegevens na afloop van de geldigheidsperiode van deze actie volledig worden verwijderd. Lees hiervoor onze Privacy Statement

3. Geniet van je reis!

Wij boeken je vliegticket en jij kunt gaan genieten van een leuke citytrip of mooie vakantie.
Lees als je vragen hebt dan onze veelgestelde vragen even door. 

Klaar voor vertrek?

Heb je de actievoorwaarden gelezen en wil je je voucher(s) activeren?

Let op: je kan slechts 1 keer activeren, dus zorg dat je je gegevens conform paspoort paraat hebt! 

Have a great holiday ☺️