Home

Lekker en voordelig op vakantie.

Waar ga jij het liefst heen?

Vlieg gratis* naar een bruisende Europese stad!

  • Per voucher één gratis* retour-vliegticket naar een bruisende Europese bestemming.
  • Kies uit Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Nice of Venetië.
  • Activeer je voucher en pak je koffers alvast maar in!

Gefeliciteerd met je All-In FreeCityFlight voucher!

Welke stad spreekt je het meest aan? Shoppen in Londen? Cultuur snuiven in Kopenhagen of Berlijn? Flaneren in Nice? Romantisch gondelvaren in Venetië? Of toch liever loungen op het strand van Barcelona? De keus is aan jou! Lees meer informatie over de zes bruisende Europese steden.

Op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt om je voucher te activeren en je vliegticket aan te vragen. 

Lees voordat je gaat activeren de actievoorwaarden goed door.
Kies hiervoor in de menubalk bij ‘Actievoorwaarden’ de voor jou geldende voorwaarden.   

Alvast een prettige vakantie toegewenst !
(Heb je geen All-In FreeCityFlight voucher, maar een Standaard FreeCityFlight voucher, klik dan hier)

1. Kies je favoriete bestemming

De All-In FreeCityFlight voucher geeft recht op een retourvliegticket* naar één van de volgende bestemmingen: Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Nice of Venetië, mits je voldoet aan de actievoorwaarden.

2. Activeer je voucher en vraag je vliegtickets aan

In slechts enkele stappen vraag je jouw vliegticket aan. Je begint door op deze website je voucher te activeren. Van de activering ontvang je direct per e-mail een bevestiging. Na enkele dagen (max. tien werkdagen) ontvang je een reserveringsvoucher, die je volledig invult en ondertekend naar ons opstuurt. Na ontvangst van jouw reserveringsvoucher en jouw bijdrage voor de boekingskosten gaan we direct op zoek naar een geschikte vlucht. Je krijgt natuurlijk direct bericht als de vliegtickets geboekt zijn!

Lees voordat je gaat activeren de voor jou geldende actievoorwaarden goed door.

1. Activeer je voucher

De FreeCityFlight voucher is uitsluitend na activering te gebruiken. Je ontvangt na activering een bevestiging per e-mail.

2. Stuur je reservering op

Vul de reserveringsvoucher compleet in en stuur deze tijdig op naar VIMAS, tezamen met de originele FreeCityFlight voucher. Vergeet niet de boekingskosten te voldoen.

3. Geniet van je reis!

Je vliegticket wordt geboekt, en wij sturen je na boeking alle details toe. Daarna kan je genieten van je leuke citytrip of zonnige vakantie!

BELANGRIJK
* Het is toegestaan om één stuks handbagage kosteloos mee te nemen, mits deze voldoet aan de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.
* Heb je een All-In FreeCityFlight voucher ontvangen? Dan wordt de eigen bijdrage voor luchthavenbelasting aangeboden door de actievoerende firma. Je dient zelf alleen nog, na activering, €10 boekingskosten over te maken.
* Tijdens vakantieperiodes en bijzondere gebeurtenissen op de plek van vertrek of de gekozen bestemming, kan er een vluchttoeslag van toepassing zijn. Hiervan word je uiteraard vóór het boeken van de vliegtickets op de hoogte gesteld, en om akkoord en betaling gevraagd. 
* Zorg ervoor dat je je reserveringsvoucher op tijd opstuurt. Deze dient minimaal acht weken voor de gewenste vertrekdatum door VIMAS te zijn ontvangen.

3. Veelgestelde vragen

Bij een All-in FreeCityFlight hoeft de reiziger geen eigen bijdrage voor de luchthavenbelasting te betalen.
Een ‘All-in’ FreeCityFlight voucher is als zodanig te herkennen als er links naast het vouchernummer staat aangegeven dat het om een ‘All-in’ voucher gaat. De gebruiker betaalt uitsluitend € 10 boekingskosten.

VIMAS streeft ernaar om uw aanvraag voor een vliegticket binnen twee weken af te handelen.

VIMAS dient minimaal acht weken voor uw gewenste vertrekdata in bezit te zijn van uw reserveringsvoucher en originele FreeCityFlight voucher. Er kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt op deze boekingsperiode.

Pas wanneer VIMAS de volledig ingevulde reserveringsvoucher en de FreeCityFlight voucher heeft ontvangen kan de vlucht definitief voor u worden aangevraagd. Het is niet mogelijk om een vlucht in optie te nemen.

Ja, aangezien de FreeCityFlight voucher niet op naam staat is deze vrij overdraagbaar. Zodra u de reserveringsvoucher heeft ingestuurd is het niet meer mogelijk om de voucher over te dragen.

Als u met meerdere personen samen op één vlucht geboekt wilt worden, dan is het belangrijk om de reserveringsvouchers en FreeCityFlight vouchers gezamenlijk, in één envelop, naar VIMAS te sturen. Hierdoor is het voor de medewerkers van VIMAS duidelijk dat u samen wilt reizen.

Alle vliegmaatschappijen zijn inmiddels overgestapt van papieren vliegtickets naar electronic vliegtickets, de zogenaamde e-tickets. Een e-ticket is niets meer dan een bevestigingsnummer.  Print altijd jouw e-ticket uit en neem dit altijd mee op reis in uw handbagage. Advies is om ook nog een kopie te maken, en deze op een andere plek in uw bagage mee te nemen.

Met het boekingsnummer kunt u bij de betreffende vliegmaatschappij de boeking bekijken, stoelen reserveren, eventueel wijzigingen aanbrengen en online inchecken voor uw vlucht zodat u zelf al de boarding pass kunt uitprinten.

De vliegmaatschappij geeft meestal aan hoe laat u kunt inchecken en een aanbeveling hoe lang van tevoren u op de luchthaven dient te zijn.

Nadat VIMAS uw FreeCityFlight voucher en uw reserveringsvoucher met daarop de gewenste bestemming en reisdata met een handtekening voor akkoord heeft ontvangen, kan de vlucht definitief voor u worden aangevraagd. Indien de vlucht beschikbaar is en voor u is gereserveerd, ontvangt u binnen 4 werkdagen een bevestiging/e-tickets per email.

4. Geniet van je vakantie!

Geniet van een citytrip of zelfs een voordelige vakantie in prachtige Europa steden. Wij hebben alvast wat tips verzameld om je op weg te helpen op jouw gekozen bestemming.

De mooiste camera’s voor uw vakantie!

Bestel nu eenvoudig en voordelig uw nieuwe foto- of videocamera online bij Cameraland.nl.

Bestel hier je nieuwe en hippe koffer!

Kies bij Van Beek Lederwaren voor de beste kwaliteit, de nieuwste modellen en de mooiste prijzen!

Lekker lui een boek lezen op je vakantie?

Lees de nieuwste boeken tijdens je vakantie? Bestel ze bij de grootste boekenclub van NL.

Vergeet je zonnebril niet mee te nemen!

Begin je vakantie goed. Zoek een mooie, hippe zonnebril uit. Kijk op de website van ‘zonnebrillen.com’.

Hotel zoeken en boeken

Wij adviseren u om tijdig uw hotel-naar-wens te zoeken en te reserveren. Bij vele hotel-boeking-websites kunt u vaak uw reservering kosteloos annuleren of veranderen, als dit nodig mocht zijn. Dus kijk voor het reserveren goed naar de boekingsvoorwaarden van het hotel.

Mocht u op zoek zijn naar een hotel in de door u gekozen stad, dan kunt u onder andere via de verschillende links hieronder gemakkelijk een hotel vinden dat voldoet aan al uw eisen en wensen.

Let wel, u heeft geen enkele verplichting om een hotel via deze websites te boeken, hierin bent u geheel vrij. Ook kunnen wij door u op geen enkele wijze verantwoordelijkheid worden gesteld over de door u gemaakte keuzes noch voor de uitvoering daarvan.

Lekker en voordelig op vakantie.

Waar wil jij het liefst heen?