Home – oud

 Gefeliciteerd met je All-In FreeCityFlight voucher! 

De All-In FreeCityFlight voucher geeft de houder ervan recht op een retourvlucht naar één van de volgende bestemmingen waaronder: Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Nice of Venetië, mits wordt voldaan aan de gestelde actievoorwaarden.

Welke stad spreekt je het meest aan? Shoppen in Londen? Cultuur snuiven in Kopenhagen of Berlijn? Flaneren in Nice? Romantisch gondelvaren in Venetië? Of liever loungen op het strand van Barcelona? De keus is aan jou! Bij ‘Bestemmingen’ vind je meer informatie over de zes bruisende Europese steden.

Op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt om je All-In FreeCityFlight voucher te activeren en je vlucht aan te vragen. Deze informatie is onderverdeeld in: Activeren, Hoe kun je Boeken, Bestemmingen, Vraag en Antwoord en Actievoorwaarden.

Lees de actievoorwaarden volledig door voordat je gaat activeren.

Hoe kun je boeken

Hier vind je meer informatie over het activeren van de FreeCityFlight voucher en het aanvragen van een vliegticket naar de bruisende Europese stad van jouw keuze.

Bestemmingen

Bekijk hier de bruisende Europese bestemmingen waaruit je kunt kiezen. Kies je voor relaxen, cultuur, natuur, strand of shoppen?

Vraag en antwoord

Hier vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een e-mail naar VIMAS, je ontvangt uiterlijk binnen twee werkdagen een antwoord.

Reisartikelen

Ga je binnenkort gezellig op reis? Hieronder nog enkele veel gebruikte artikelen die je wellicht zou willen bestellen voor je vakantie!


De mooiste camera’s!
Bestel nu eenvoudig en voordelig een nieuwe foto- of videocamera online bij Cameraland.nl. Klik op het camera icoontje om naar hun webwinkel te gaan.


Bestel hier jouw nieuwe koffer!  

Kies bij Van Beek Lederwaren voor de beste kwaliteit, de nieuwste modellen en de mooiste prijzen! 


Lekker lui een mooi boek lezen?
Lees de nieuwste boeken tijdens je vakantie? Bestel ze bij de grootste boekenclub van Nederland.


Vergeet je zonnebril niet!
Begin je vakantie goed. Zoek een mooie, hippe zonnebril uit. Klik op het logo om naar de website ‘zonnebrillen.com’ te gaan.

Hotel zoeken

Wij adviseren u om tijdig een hotel-naar-wens te zoeken en te boeken. Bij vele hotel-boekingswebsites kun je kosteloos annuleren of veranderen, als dit nodig mocht zijn. Let wel, je hebt geen enkele verplichting om via deze websites een hotel te boeken, je bent geheel vrij om te verblijven en te boeken waar je wilt. VIMAS kan dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld over de door jou gemaakte keuzes noch voor de uitvoering daarvan.